Inapoi la produse

Sumistart P

Formulare: Microgranule Solide

Prezentare: Fertlizant microgranulat cu o formulare originala ce are un efect starter remarcabil, cu impact puternic asupra dezvoltarii plantelor in primele faze de vegetatie.

Compozitie chimica:


  • Fosfor (P) 50%
  • Azot  (N) 12% 
  • Sulf (S) 4,9% 
  • Zinc  (Zn) 2%.

Caracteristici tehnice:


  • Sumistart P asociaza azotul si fosforul cu oligo-elemente ca sulful si zincul in forme perfect asimilabile. Parte in programele moderne de fertilizare, fertilizantii microgranulati imbunatatesc eficacitatea fertilizarii, limiteaza levigarea si amelioreaza randamentul.
  • Datorita microgranulelor uniforme (0,5-1 mm) se multiplica suprafata de contact cu radacinile tinerelor plantule, oferind elementele vitale rapid si timpuriu. Coeficientul de utilizare al fosforului din microgranulate este de 100%, fata de fertilizarea clasica la care aceste coeficient este de numai in jur de 20%.  Absorbtia fosforului la aplicarea Sumistart P nu este influentata de pH-ul solului. Permite un semanat ceva mai timpuriu, absorbtia fosforului nu este influentata de temperaturile din sol.

Recomandari de utilizare:

Cultura

Doza

Culturi de camp: porumb, floarea soarelui

20-30 kg/ha

Cartofi, Sfecla de zahar

30 kg/ha

Culturi horticole

50-100 g/m2

Recomandari de aplicare:


  •  Se poate aplica cu toate tipurile de microaplicatoare, avand o fertilizare foarte precisa, chiar langa semintele plantelor cultivate, permitand reducerea cantitatilor de ingrasaminte conventionale aplicate pe hectar si simplificand logistica legata de acestea.

Pentru fisa de securitate click aici.

Contact

Aveti o problema referitoare la cultura dumneavoastra?

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Suport in teritoriu

Contactati un reprezentant in teritoriu: